Välkommen till Lisettes blogg

Fortfarande vinter

tisdag 19 februari 2013

Olika fasor

Mari Jungstedt (deckardrottning) säger i en intervju i den Femina-tidning, som jag tagit en så'n där erbjudandeprenumeration på:
 "Som kvinna fasar man för att vakna upp som tant"

Hm.
Som tant fasar jag för att inte somna......Tur att det finns deckare ;)

4 kommentarer:

 1. Deckardrottningarna står som spön i backen och genren (reservation för stavning) är tämligen urvattnad. Flera av dom skriver rena rama skräpet men på något underligt sätt godtages allt, kan det vara för att det är just kvinnor?
  Sedan kan man ju fundera vad som är så negativt med en tant.
  Känner många goa tanter.
  För övrigt så fasar jag inte för att inte somna, hetsar inte upp mig, löser korsord, läser ibland deckare eller tittar på gamla svartvita på kanal Global eller sång- och dansfilmer på TMC. Det rullar hela natten och jag njuter av min barndoms matinéfilmer. Känner doften av Domino, Figaro och Tenor. Kan nästan höra jublet när ridån gled åt sidan och reklamfilmerna började.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen håller jag med dig Renée i allt vad du säger här i kommentaren , både vad det gäller deckardrottningar, tanter och sömnlöshet. MEN vad det gäller det sistnämnda har det bara varit så sen jag blev pensionär och inte har några som helst krav på mig att vara fit for fight varje morgon.Jag har dessutom upptäckt att Kunskapskanalen har väldigt många kanonfina program som visas nattetid.Men fasat för att vakna upp som tant, det har jag INTE! Det är härligt att vara tant!

   Radera
 2. Stackars lilla Jungstedskan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha. Men har hon tur så blir hon en av oss !

   Radera